Valbon Krasniqi emëron ud. drejtorët në Spitalin e Gjilanit dhe të Vushtrrisë

Valbon Krasniqi emëron ud. drejtorët në Spitalin e Gjilanit dhe të Vushtrrisë

I pari i ShSUK-së, Valbon Krasniqi ka emëruar sot ushtruesit e detyrës në pozitat e drejtorëve të përgjithshëm në dy spitale rajonale, në atë të Gjilanit dhe Vushtrrisë.

Anesteziologu, Arsim Emini është emëruar drejtor në spitalin e Gjilanit.

Kurse, në Spitalin e Vushtrrisë është emëruar ushtrues detyre pulmologia Shefkije Shatri.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0