Tag: zvicra

Këshilli Federal i Zvicrës planifikon të vazhdojë misionin e Forcave të Armatosura Zvicerane si pjesë e KFOR-it në Kosovë (Swisscoy) dhe të rrisë&nbs [...]
Derisa në shumë vende të botës përfshirë këtu edhe Kosovën, mandati i një presidenti është 4 vjeçar, shteti i Zvicrës ka një praktikë ndryshe. I ndërr [...]
Kosovarët e kthyer nga Zvicra në vendlindjen e tyre, sërish do t`i marrin pensionet e tyre nga AHV apo IV. Gjatë ditës së sotme, Këshilli Federal zvic [...]
3 / 3 POSTS