Tag: zrre

Zyra e Rregullatorit për Energji (ZRRE) ka reaguar ndaj komunikatës së Lëvizjes Vetëvendosje në lidhje me parashtrimin e padisë në Gjykatën Themelore [...]
Anëtari i Kryesisë Sami Kurteshi dhe aktivisti Getoar Mjeku, në cilësinë e përfaqësuesit ligjor, dorëzuan në Gjykatën themelore padi ndaj vendimit të [...]
Bordi i Zyrës së Rregullatorit të Energjisë ka marrë vendim për shtyrjen e afatit, të daljes në tregun e lirë, të konsumatorëve të kyçur në nivelin e [...]
ZRRE-ja përmes një reagimi për media ka thënë se ditëve të fundit, përmes shkrimeve në media, është proklamuar qëndrimi se “Zyra e Rregullatorit për E [...]
Serbët e katër komunave me shumicë serbe, do të përfitojnë nga ky muaj një ulje prej 3.5 përqind në çmimin e rrymës. Kështu ka vendosur Zyra e Rreg [...]
Komisioni Parlamentar për Zhvillim Ekonomi, Infrastrukturë, Tregti, Industri dhe Zhvillim Rajonal ka dërguar për votim në një nga seancat e  Kuvendit [...]
Posta e Kosovës ka kërkuar ndihmën e Kuvendit për telashet e krijuara së fund, raporton EkonomiaSot. Dardan Molliqaj, anëtar i Komisionit Parlament [...]
Kryeshefi, Arsim Janova thotë se përveç KESCO që është operator në treg janë edhe dy të tjerë HEP kompani kroate dhe GSA nga Shqipëria, por që nuk jan [...]
Qytetarët e Kosovës që gjenden në pjesën jugore të vendit, do të vazhdojnë të paguajnë energjinë elektrike për komunat në veri. Si problem kryesor në [...]
Nga muaji i kaluar vendit i janë kthyer reduktimet e ashpra të energjisë elektrike. Mjaftoi që të binte nga prodhimi një bllok i TC Kosova B, dhe të d [...]
10 / 10 POSTS