Tag: Zjarrefikesit

Lëvizja Vetëvendosje ka njoftuar se qeveria e re do të gjejë zgjidhje përmbajtjesore dhe afatgjate për problemet me të cilat përballen zjarrfikësit n [...]
Sindikata e Zjarrfikësve ka mbajtur sot protestë para ndërtesës se Qeverisë, në shenjë revolte dhe pakënaqësie lidhur me pozitën e vështirë që e ka ka [...]
Simba, maceja e Valbona Ferati, ka mbetur e ngujuar ndërmjet telave të energjisë elektrike për rreth dy orë, në një shtyllë elektrike shkruan Ekonomia [...]
3 / 3 POSTS