Tag: Vende pune ne Gjermani

Tregu gjerman ka nevojë për një sërë profesionistësh dhe nëse jeni duke menduar për të bërë ndryshime në karrierën tuaj në Gjermani, atëherë, duhet [...]
Në tremujorin e parë të këtij viti në Gjermani ishin të lira 1.38 milion vende pune, pothuajse 200.000 më shumë se në të njëjtën periudhë të vitit të [...]
Kush ёshtё i kualifikuar dhe flet mirё gjermanisht, mund tё lejohet tё udhёtojё pёr maksimum gjashtё muaj nё Gjermani edhe pa njё kontratё pune, pёr t [...]
Për periudhën 2017-2035 nevoja për punë në Gjermani do të jetë 1.13 milion punëtorë. Siç është menduar, digjitalizimi nuk është duke reduktuar vend [...]
Berlini në Gjermani ka nevojën më të madhe të punëtorëve, e ndjekur nga Mynih, Hamburg. Më shumë se 10 mijë vende të lira ekzistojnë në Këln, Shtutgar [...]
Që nga nëntori i 2017-ës procedura e vizave të punës për shtetasit e Ballkanit Perëndimor është më e thjeshtë dhe realizohet brenda një etape. Kur rr [...]
Prej kohësh është dhënë alarmi në vendin tonë se mjekët dhe infermierët janë duke u larguar dhe sistemi mjekësor po ngelet pa personel. Pjesa më e ma [...]
Projektligji i ri i ardhjes së fuqisë punëtore nuk do ta shmangë nevojën e aplikimit për vizë pune. Lind pyetja se a do të shkurtohet apo do të zgjate [...]
Ligji i ri për Emigrim, të cilin Gjermania planifikon ta nxjerrë me qëllim për të mbuluar mungesën e fuqisë punëtore të kualifikuar, mund të shkaktojë [...]
Policia e Kosovës i ka konfirmuar “EkonomiaSot” se  është duke u marrë me rastin e kompanisë e cila ka premtuar 2 mijë vende punë në Gjermani. “... [...]
E quajnë “tetori i artë”, ose koha më e mirë në Gjermani që numri i të papunëve të bjerë në nivele rekord. Aktualisht, ne vend numërohen rreth 2, [...]
Kabineti qeveritar gjerman piketoi Ligjin e ri të Imigracionit për fuqinë punëtore. Por ka disa çështje që duhen sqaruar – si duhet të formulohet [...]
12 / 12 POSTS