Tag: uck

Udhëheqësja e Divizionit për Kontroll të Brendshëm dhe të Jashtëm në Ministrinë e Punës dhe të Mirëqenies Sociale, Sanije Rexha, në tetor të vitit 20 [...]
Kanë kaluar 21 vjet nga zhdukja e Hafir Shales, doktorit që mjekoi ushtarët e UÇK-së. Ndonëse deri më tani nuk është ditur asgjë për fatin e Hafir [...]
Ushtria Çlirimtare e Kosovës, pikërisht më 31 mars 1999, pati vendosur për një mobilizim të përgjithshëm për përballimin e ofensivës serbe dhe çlirimi [...]
Blerim Shala në emisionin Pressing të Televizionit 7 ka shpjeguar historinë e fotografisë së Hajdin Abazit me diplomatin amerikan, Richard Holbrooke, [...]
Ish-komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Sylejman Selimi, në një letër nga burgu dërguar në redaksinë e Gazetës Express, ka uruar për themelimi [...]
Ish-pjesëtari i UÇK-së për Zonën e Pashtrikut, Safet Syla, në një konferencë për media, ka treguar se për dy ditë nga nëntë orë është intervistuar nga [...]
Vetëm në “valën e parë” të ftesave nga Zyra e Prokurorit të Specializuar, në kuadër të Gjykatës Speciale, janë përfshirë të paktën 13 ish-anëtarë të U [...]
Jo vetëm numri i veteranëve u rrit jashtëzakonisht shumë nga Komisioni për njohjen e statusit të ushtarëve të UÇK-së, por nga ky Komision, sipas fjalë [...]
Komandanti i Forcës së Sigurisë së Kosovës, Rrahman Rama, shprehet i habitur me numrin e madh të veteranëve të UÇK-së, teksa edhe pranon se ai dhe a [...]
38 milionë e 882 mijë e 400 euro për një vit i kushtojnë buxhetit të shtetit 19.060 ”veteranët e rrejshëm”, të cilët i ka identifikuar prokurori speci [...]
10 / 10 POSTS