Tag: Tregjet Financiare

Tregjet e aksioneve në të gjithë globin kanë mbyllur javën me performancën më të mirë në 6 vite, pas dy javësh me radhë në rënie të ndjeshme. Po gjatë [...]
Tregjet kriptovalutave vazhdojnë të përjetojnë një rritje të lehtë këtë javë, me çmimin e Bitcoin (BTC) që ngjitet sot mbi shenjën prej $ 10,000 dhe d [...]
Rënia e tregjeve gjatë javës së kaluar nuk është një shqetësim i madh për Fondin Monetar Ndërkombëtar (FMN), po këtë e sheh atë si një ‘korrigjim të m [...]
3 / 3 POSTS