Tag: Tenderi

Instituti Demokratik i Kosovës ka publikuar emrat e kompanive që kanë fituar tender nga Ministria e Shëndetësisë dhe Shërbimi Spitalor Klinik dhe Uni [...]
Shumë lëvizje e tensione ka pasur javën e kaluar në Ministrinë e Infrastrukturës, që udhëhiqet nga Pal Lekaj i AAK-së. Në fillim të kësaj jave, Se [...]
Korrupsioni në vend është bërë barrierë për proceset integruese të vendit, liberalizimin e vizave, rritjen ekonomike, zvogëlimin e pabarazisë dhe forc [...]
Gjykata Kushtetuese e Kosovës është lëshuar në shpenzime muajve të fundit. Pas tenderit në vlerë prej 45 mijë euro për furnizim me pije jo alkoolike d [...]
4 / 4 POSTS