Tag: Shoqata e Sigurimeve

Asociacioni i Gazetarëve të Kosovës (AGK), së bashku me Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës (ShSK), nënshkruan sot kontratë bashkëpunimi, me qëllim që t [...]
Tash e shumë vjet institucionet e Kosovës i kushtëzojnë qytetarët e vendit të paguajnë tatimin në pronë dhe disa shërbime të tjera komunale për regji [...]
Pandemia COVID-19 ka imponuar ndryshime në veprimtaritë e të gjithë sektorëve, duke përfshirë këtu edhe atë bankar e të sigurimeve. Për t’u përballur [...]
Rritja e çmimeve të sigurimit të automjeteve ka ndikuar që shporta e konsumatorit të rëndohet për 0.1 për qind gjatë muajit nëntor krahasuar me muaji [...]
Avdullah Hoti ka thënë se Banka Qendrore me rritjen e tarifave të sigurimit të detyrueshëm për 26%, ka kufizuar konkurrencën e lirë në tregun e sigur [...]
Sot para objektit të Bankës Qendrore të Kosovës do të protestohet prapë për vendimin e marrë nga BQK-ja për rritjen e çmimeve për sigurimin e automje [...]
Ka nisur protesta para BQK-së me të vetmen arsye për ta kundërshtuar vendimin për shtrenjtimin e sigurimeve të automjeteve. "26 për qind është te [...]
Sakip Ymeri, drejtor në Autoritetin Kosovar të Konkurrencës, në “Express Intervistën” në KTV ka deklaruar se ka dyshime se kompanitë e sigurimeve jan [...]
Policia e Kosovës, në shënim të ditës botërore të përkujtimit të viktimave në trafikun rrugor 17 nëntori , në bashkëpunim me Ministrinë e Infrastrukt [...]
Mbi 20 mijë persona pritet që me datë 23 nëntor të protestojnë në mënyrë paqësore, për rritjen e çmimeve të sigurimit të veturave, shkruan Gazeta Met [...]
Drejtori ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku, është takaur me Sebahate Muharremin, drejtoreshë e Regjistrimit të Automjeteve [...]
Në takimin e mbajtur më datë 26 prill 2019, Bordi Ekzekutiv i BQK-së ka marrë vendim që Kompanisë së Sigurimit “Insig” SH.A., Dega Kosovë, t’i revokoh [...]
Sigurimi bujqësor, që ka për qëllim mbrojtjen e fermerëve nga rreziqet e kushteve atmosferike, është mirëpritur nga bujqit e Kosovës. Tash për tash, j [...]
Gjykata Kushtetuese e Kosovës, përmes një vendimi ka shfuqizuar paragrafin 1.7 i nenit 14 të Ligjit për Kryqin e Kuq të Kosovës, duke e konsider [...]
Drejtori i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku, vlerësoi se një problem i madh për kompanitë e sigurimeve është edhe mos regjistrimi i shu [...]
Kryetari i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës, Sami Mazreku, ka zhvilluar një takim pune me zëvendësministrin e Punëve te Brendshme, Izmi Zeka. Sipa [...]
Shoqata e Sigurimeve te Kosovës (ShSK), ka nënshkruar marrëveshje bashkëpunimi me Asociacionin Kosovar te Motorizimit (AMRKS). Përmes kësaj marrëve [...]
Shoqata e Sigurimeve dhe Policia e Kosovës me kampanja të përbashkëta për sigurinë në komunikacion Drejtori ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve [...]
Që nga viti 2010 Programi i Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) në Kosovë është duke punuar në fushën e Zvogëlimit të Rrezikut nga Fatkeqësitë du [...]
Shoqata e Sigurimeve të Kosovës, ka marrë vendim që familjes së policit të vrarë dje në Istog, Izet Demaj t’i ndahen 5,000 euro. Lajmi për vrasjen e [...]
Sami Mazreku është riemëruar drejtor ekzekutiv i "Shoqaës së Sigurimeve të Kosovës". Këtë e ka bërë të ditur vetë Mazreku përmes një postimi në rrj [...]
Shoqata e Sigurimeve e Kosovës, e përfaqësuar nga Sami Mazreku, drejtor ekzekutiv, dhe z. Venhar Hana, shef i Zyrës Ligjore, sot me datë 16.11.2018, k [...]
Rritja enorme e aksidenteve të komunikacionit me dëme të vogla materiale, por më lëndime të rënda trupore, po konsiderohet si shqetësim i madh për Ind [...]
Ministria e Punëve të Brendshme së bashku me Shoqatën e Sigurimeve të Kosovës kanë marrë iniciativën për sigurimin e shëndetit dhe të jetës së policëv [...]
Mbi 40 milionë euro kanë paguar kompanitë e sigurimeve për dëmet që i kanë shkaktuar veturat e pasiguruara nga vitit 2002 e deri më tash. Vlerësohet s [...]
Drejtori i Byrosë Kosovare të Sigurimeve (BKS), Blerim Pushkolli, ka thënë se të hyrat nga premitë e sigurimit kufitar për periudhën janar – qershor t [...]
Sami Mazreku, Drejtor Ekzekutiv i Shoqatës së Sigurimeve të Kosovës (SHSK), së bashku me kryetaren e Shoqatës së Sigurueseve të Shqipërisë, Fitnete Su [...]
27 / 27 POSTS