Tag: seanca

Gjykata përsëri e ka mbyllur seancën dëgjimore ndaj tre të dyshuarve për përfshirje në vrasjen e Olivier Ivanoviqit. Seanca e cila ka filluar në orën [...]
Është paralajmëruar që seanca për dialogun të nis në ora 16:30, por ora është  17:00 dhe punimet ende nuk kanë nisur. Në sallë tashmë gjendet vetëm [...]
Kryeministri Ramush Haradinaj, para seancës së jashtëzakonshme për dialogun, në holl të Kuvendit tha se ka pajtim mes grupeve parlamentare të pozitës, [...]
Në hapje të seancës parlamentare për formimin e Ushtrisë së Kosovës, kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli ka ftuar të gjithë pranishmit për një minutë nd [...]
4 / 4 POSTS