Tag: Safet Gerxhaliu

Shkruan: Safet Gërxhaliu Derisa në Kosovë lufta për pushtet dhe jo për shtet është e pa skrupullt dhe brutale, ndërsa për ekonomi dhe qytetar nuk [...]
Njohësi i zhvillimeve ekonomike në vend, Safet Gërxhaliu, ka deklaruar se edhe pse vitet e fundit është vlerësuar se rritja ekonomike ka qenënmbi kat [...]
Njohësi i çështjeve ekonomike në vend, Safet Gërxhaliu ka deklaruar se zhvillimi ekonomik i Kosovës në këtë fazë është mëse i nevojshëm, por se në kë [...]
Kryetari i Odës Ekonomike të Kosovës, Safet Gërxhaliu, ka kritikuar ashpër KEDS-in për mënyrën si e ka menaxhuar mungesën e energjisë elektrike, që dë [...]
Ambasadori i Sllovenisë në Kosovës, Bojan Bertoncelj, i shoqëruar edhe nga bashkëpunëtorët e tij, është takuar të martën me kryetarin e Odës Ekonomike [...]
5 / 5 POSTS