Tag: rryma

Këshilli për Mbrojtjen e të Drejtave dhe Lirive të Njeriut, ka rikujtuar se për më shumë se 17 vjet, qytetarët e Kosovës kanë paguar shpenzimet e ene [...]
“Subvencionet për nxjerrjen e qymyrit dhe prodhimin e energjisë elektrike në Ballkanin Perëndimor i japin qymyrit një avantazh të padrejtë ndaj burime [...]
Qytetarët pritet ta paguajnë për 50 për qind më shtrenjtë energjinë elektrike. Faturat e konsumatorëve të energjisë do të shtrenjtohen me nisjen e [...]
“Nuk kemi pasë rrymë qe 5 orë”, “Veç te na janë ka e nalin rrymën”, “Nuk mundem me punu se nuk kam rrymë”, “Nuk ka rrymë në Suharekë”, “Fushë Kosova p [...]
Derisa po ashpërsohen reduktimet e energjisë elektrike, qytetarët po ankohen çdo ditë e më shumë. Ata kërkojnë nga KEDS-i që të furnizojë Kosovën rreg [...]
Bordi i Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), sot (e martë),  në mbledhjen e tij të VIII (tetë) për këtë vit, ka marrë vendim për tarifat e energ [...]
Nga muaji i kaluar vendit i janë kthyer reduktimet e ashpra të energjisë elektrike. Mjaftoi që të binte nga prodhimi një bllok i TC Kosova B, dhe të d [...]
Në një komunikatë për media, KEDS-i ka njoftuar se do të ketë ndërprerje të energjisë elektrike. KESCO është njoftuar nga KEK-u se në në orët e her [...]
Sipas të dhënave të prezantuara nga Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) në raportin ‘Bilanci i Energjisë, tremujori i katërt 2017’, Kosova gjatë [...]
Në kuadër të planit dhe dinamikës investive në tërë Kosovën Kompania Kosovare për Distribuim dhe Furnizim me Energji KEDS ka shtrirë një projekt të rë [...]
Korporata Energjetike e Kosovës (KEK) ka kthyer në prodhim edhe “Bllokun A5” të Termocentralit “Kosova A”. “Aktualisht Korporata është duke operuar [...]
11 / 11 POSTS