Tag: Qeveria Hoti

Qeveria e kryeministrit Avdullah Hoti ka vendosur të akomodojë në pozita sekretarësh vetëm njerëz të afërt me partitë e koalicionit. Ajo jashtëligjsh [...]
Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka bërë deklarimin e pasurisë së tij për Agjencionin Kundër Korrupsionit. Pasuria e paluajtshme e [...]
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, sot ka marrë pjesë në Samitin e Parisit që është organizuar nga Merkel dhe Macron përmes një video-samiti. [...]
Qeveria e Kosovës ka miratuar vendimin për masat e reja për luftimin e pandemisë Covid-19. Qeveria e Republikës së Kosovës ka zhvilluar mbledhjen [...]
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti pas takimit në Tiranë me kryeministrin e Shqipërisë, Edi Ramën ka treguar se për cilat marrëveshje janë dakordu [...]
Qeveria e Kosovës ka miratuar ndryshimet e propozuara për ndarjen buxhetore për vitin 2020. Ministrja e Financave, Hykmete Bajrami, në prezantimin [...]
Kryeministri i Kosovës, Avdullah Hoti, ka thënë se takimi i ftuar për 27 qershor në Washington, mes Kosovës e Serbisë, do të jetë nisje e procesit pë [...]
Kryeministri i Kosovës Avdullah Hoti ka ftuar liderët e partive politike për një takim të përbashkët nesër para takimit në Washington. Hoti k [...]
Për Qeverinë e re, kushtet për liberalizimin e vizave nuk janë përmbushur. Ajo ka konsideruar se duhet ndërmarrë veprime veçmas në fushën e drejtësis [...]
Qeveria e Kosovës në mbledhjen e mbajtur sot ka shfuqizuar vendimin e qeverisë Kurti për vendosjen e reciprocitetit ndaj shtetit serb. Kryeministr [...]
Qeveria e Kosovës, në krye me Avdullah Hotin sot ka mbajtur mbledhje, gjatë së cilës ka miratuar Programin qeverisës 2020-2023. Përveç miratimit të p [...]
Ministri i Mbrojtjes, Anton Quni në mbledhjen e dytë të Qeverisë në krye me Avdullah Hotin ka folur lidhur me shërbimin obligativ ushtarak. Quni k [...]
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Avdullah Hoti, para kabinetit qeveritar ka prezantuar programin qeverisës, ku ka paraqitur objektivat e qeveris [...]
Besnik Tahiri i AAK’së do të jetë zëvendëskryeministri i parë, ndërsa Driton Selmaj zëvendëskryeministri i dytë. E treta zv.kryeministre është Albule [...]
Kryesia e Kuvendit të Kosovës sot ka mbajtur mbledhje për të shqyrtuar kërkesën e Lidhjes Demokratike të Kosovës për mbajtjen e seancëes për votimin [...]
15 / 15 POSTS