Tag: Qeveria Haradinaj

1 2 3 30 / 71 POSTS
Tre ish ministrat e Qeverisë Haradinaj që nuk mbahen mend për asnjë sukses në dikasteret me të cilat kanë udhëhequr, i kanë shpenzuar buxhetit të sht [...]
Me entuziazëm dhe hov të madh e kishte nisur vitin 2019 Ramush Haradinaj si kryeministër i vendit. Ishte viti i dytë i qeverisjes por në verë kjo u n [...]
Me këto ngritje duarsh, javën e kaluar shteti ka mbetur pa asnjë cent të Fondit Rezervë. Qeveria, që ende udhëhiqet nga Ramush Haradinaj i AAK-së, [...]
Qeveria në largim e Kosovës tashmë ka shpenzuar më shumë se 6 milionë euro nga Fondi rezervë i buxhetit për këtë vit. Ky Fond, sipas ligjit mund të s [...]
Kryeministri na largim, Ramush Haradinaj ka thënë se vetëm një budalla mund ta heqë taksën ndaj produkteve serbe e boshnjake. Këto deklarata për Shef [...]
114,280,63 euro, kabinetit të kryeministrit në shkuarje Ramush Haradinajt, përfshirë edhe vet atë, i kanë shkuar në aviobileta. Në pasqyrën e sigu [...]
Fiks 12 mijë e 875 euro e 21 centë, kabinetit të kryeministrit në shkuarje, Ramush Haradinajt, i kanë shkuar në telefonata. Në pasqyrën e sig [...]
Qeveria e Kosovës sot ka marrë vendim për themelimin e Komisionit për vlerësimin dhe propozimin e tarifave të përgjithshme për shfrytëzimin e lëndës [...]
Kryeministri Haradinaj nuk e ka ndërmend t’ua tregojë derën bashkëpartiakëve të tij ministra mbi të cilët rëndojnë aktakuza. Ka thënë se nuk ndikohet [...]
Qeveria e Kosovës është duke mbajtur mbledhjen e 103-të me radhë. Në këtë mbledhje qeveria ka ndarë  42 mijë euro për implementimin e projektit kom [...]
Qeveria e Kosovës është një prej qeverive më të mëdha në Evropë pasi përbëhet nga gjithsej 21 ministra, 5 zëvendëskryeministra, si dhe rreth 80 zëvend [...]
Në Ministrinë e Administratës Publike thonë se angazhimi i kompanive private nga ministritë për kryerjen e punëve që kanë të bëjnë me marrëdheniet me [...]
Kosova mund të shkojë në zgjedhje të parakohshme në rast se në këtë kauzë Nismës Socialdemokrate i bashkohet edhe opozita. Në deklaratat e fundit part [...]
Qeveria e Kosovës sot do të mbajë mbledhjen e radhës. Qeveria e Kosovës, me fillim prej orës 14:00, sot do ta mbajë mbledhjen e radhës. Sipas nj [...]
Qeveria e Kosovës për vetëm dy muaj (janar dhe shkurt) ka shpenzuar rreth 40% të buxhetit të ndarë nga rezervat shtetërore për vitin 2019. Vlerësoh [...]
Godinat e Qeverisë nuk janë duke i zënë nëpunësit shtetërorë. Prandaj, Ekzekutivi është duke bërë përpjekje për gjetjen e një zgjidhjeje, nëpërmjet [...]
Sot është zhvilluar mbledhja e rregullt e Qeverisë së Kosovës. Përgjatë kësaj mbledhje u morën vendime të shumta, ndër to edhe një që u dedikohet [...]
Pavarësisht se është duke u hartuar Ligji për Qeverinë, kabineti qeveritar ka vazhduar të marrë vendime që janë në kundërshtim me këtë nismë ligjore t [...]
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar llogaritë qeveritare të Kosovës, ku paraqiten të hyrat dhe shpenzimet qeveritare gjatë tremujorit të f [...]
Ministri i Drejtësisë, Abelard Tahiri, ka thënë se më shumë se 20 zyrtarë të lartë institucionalë të Kosovës nuk kanë mundur të pajisjen me viza nga S [...]
Qeveria e Kosovës sot po mban mbledhjen e radhës Në këtë mbledhje Qeveria ka aprovuar propozim-vendimin për rritjen e numrit të këshilltarëve në [...]
Ish punëtorët e Radio Televizionit të Prishtinës po ndihen të mashtruar nga Qeveria e Kosovës. Ata po thonë se kërkesat që i kanë ndaj ekzekutivi [...]
Në një Koncept-dokument të miratuar javën e shkuar, Qeveria i ka vajtuar bizneset e lojërave të fatit. Aty ka folur për shumë barriera që i janë vënë [...]
Kryeministri i vendit, Ramush Haradinaj, i është drejtuar kryeministres serbe, Ana Brnabiq, duke thënë se përderisa Serbia vazhdon të veprojë kundër K [...]
300 mijë euro janë ndarë sot nga Qeveria e Kosovës për ekipin negociator me Serbinë. Ky vendim erdhi vetëm pak pas miratimit të Projektligjit për Dial [...]
Qeveria e Kosovës ia ka paguar shpenzimet e udhëtimit prej 541 euro Dinu Leibovici Mulberger, i cili udhëtoi nga kryeqyteti i Rumanisë, Bukuresht, për [...]
Pas shumë vështirësive, në shtator të vitit të kaluar Qeveria aktuale e Kosovës kishte arritur të zgjidhej me shumicë minimale të votave, 61 sosh. Tas [...]
Kryeministri Ramush Haradinaj është zotuar se kosovarët do të mund të lëvizin pa viza para fundit të këtij viti. Përderisa kanë mbetur edhe 13 ditë [...]
Qëndrimi i Qeverisë së Kosovës nuk ka ndryshuar sa i përket vendimit për taksën 100 për qind ndaj produkteve me origjinë nga Serbia dhe Bosnja. Kon [...]
Qeveria e Kosovës ka marr vendim që familjet të cilat i plotësojnë kushtet për ndihmë sociale t’ju ofrohet asistencë sociale ndaj ndërmarrjeve publike [...]
1 2 3 30 / 71 POSTS