Tag: qeveria e kosoves

Kryetari i AAK’së, Ramush Haradinaj ka zhvilluar një takim në ambientet e Kuvendit të Kosovës me me të mandatuarin e LDK’së për Kryeministër, Avdulla [...]
Viti 2020 e gjen Kosovën pa qeveri dhe pa marrëveshje për koalicion. Ndërkohë që sfidat që e presin vendin janë tepër të mëdha. Kosova tashmë nuk ka [...]
Rreth 1.7 milion euro është vlera e mjeteve financiare që Qeveria e Kosovës paguan në baza vjetore për shfrytëzimin me qira të 17 objekteve private, [...]
Komisioni Qendror i Zgjedhjeve mund të certifikojë rezultatin përfundimtar të zgjedhjeve parlamentare të mbajtura më 6 tetor, pa pasur nevojë të pres [...]
Qeveria e Kosovës është një prej qeverive më të mëdha në Evropë pasi përbëhet nga gjithsej 21 ministra, 5 zëvendëskryeministra, si dhe rreth 80 zëvend [...]
Agjencia e Statistikave të Kosovës ka publikuar llogaritë qeveritare të Kosovës, ku paraqiten të hyrat dhe shpenzimet qeveritare gjatë tremujorit të f [...]
Qeveria e Kosovës, e udhëhequr nga Ramush Haradinaj, aktualisht ka 21 ministra, tre zëvendëskryeministra dhe 80 zëvendësministra. Të gjithë këta zyrta [...]
Zyrtarët e lartë të Bashkimit Evropian dhe të Kosovës do të zhvillojnë mbledhjen e tretë të Këshillit për Stabilizim-Asociim në Bruksel. Në këtë ta [...]
Qeveria e Kosovës ka miratuar kërkesën e Këshillit Prokurorial të Kosovës për ndarje të mjeteve financiare që do të shkojnë për shtesat e prokurorëve [...]
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK), ka njoftuar se borxhi publik në 2018 ka arritur në 1.08 miliardë euro, që është për 11.9 për qind më i l [...]
Qeveria e Kosovës është dorëzuar para presionit të Listës Serbe për ndalimin e privatizimit në komunat me shumicë serbe, i cili ka qenë kusht i vazhdu [...]
Kryeministri Ramush Haradinaj, ka zhvilluar sot një takim pune me Bordin e KEK-ut, menaxhmentin dhe anëtarët tjerë të Komisionit Teknik të Qeverisë, n [...]
Vendimi i parë i miratuar në mbledhjen e sotme nga Qeveria e Republikës së Kosovës, ka qenë miratimi i Koncept dokumentin për Dhomën e Veçantë të Gjyk [...]
Qeveria e Kosovës miratoi Nismën për negocimin e Marrëveshjes së Grantit me Departamentin Federal të Punëve të Jashtme të Zvicrës për financimin e pro [...]
14 / 14 POSTS