Tag: protestat

Kishte dal nga vendi i punës për të marrë pjesë në protestën e 10 shkurtit të 2007. Por, kjo ditë do të mbeste përgjithmonë në kujtesën e Zenel Zeneli [...]
Në ditën kur qytetarët do të protestojnë kundër presidentit Thaçi në protestën e thirrur nga Vetëvendosje, Kadri Veseli i ka shkuar në shtëpi atij për [...]
Parlamenti studentor ka vendosur të mos qëndrojë indiferent ndaj zhvillimeve të fundit, duke iu përgjigjur pozitivisht protestës së organizuar nga Vet [...]
Katërmbëdhjetë organizata të shoqërisë civile i kanë dhënë përkrahje protestës së organizuar nga grupi i qytetarëve për shkarkimin e kryeprokurorit të [...]
Partia e Albin Kurtit, Lëvizja Vetëvendosje, para 7 shtatorit të këtij viti, kur do të mbahet takimi i radhës në Bruksel midis presidentëve Thaçi dhe [...]
Subjekti opozitari i Kuvendit të Kosovës Lëvizja Vetëvendosje pretendon t’i kthehet protestave në rrugë për të kundërshtuar idenë e Presidentit të sht [...]
6 / 6 POSTS