Tag: PRIVATIZIMI

Hekuran Murati anëtari i Komisionit Hetimor Parlamentar për Privatizimin, ka thënë se privatizimi i fabrikës së "Tubave" në Ferizaj, iu është shitur [...]
Sejdi Hoxha, anëtar i komisionit hetimor të Kuvendit të Kosovës rreth procesit të privatizimit, e ka pyetur Ahmet Shalën nëse ka njohuri se janë [...]
Ish-ministri i Ekonomisë dhe Financave, Ali Sadriu gjatë raportimit në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, ka [...]
Shkelzen Lluka, ish drejtor menaxhues në Agjencinë Kosovare të Privatizimit (AKP), është marrë të enjten në pyetje nga Komisioni Hetimor parlamentar [...]
Kryesuesi i Komisionit Hetimor Parlamentar për çështjen e privatizimit në Kosovë, Hajrulla Çeku, sot mbajti konferencë për media në lidhje me punën e [...]
Kryesuesi i Komisionit Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë, Hajrulla Çeku, në një konferencë për media, ka treguar për ve [...]
Në Komisionin Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë është miratuar lista e parë e dëshmitarëve dhe caktimi i intervistave. [...]
Komisioni Hetimor Parlamentar lidhur me procesin e privatizimit në Kosovë ka miratuar listën e dëshmitarëve. Kjo listë përfshinë gamë të gjerë zyrtar [...]
Prokuroria Speciale shumë shpjet do të ftojë t’i intervistojë disa zyrtarë të lartë të shtetit lidhur me privatizimin e KEDS-it dhe katër hidrocentral [...]
9 / 9 POSTS