Tag: presidenti

Komisioni për Administratë Publike e ka dërguar në Kuvend Projektligjin për pagat, me një ndryshim në përbërje. Anëtarët e komisionit kanë votuar p [...]
Të paktën 65 mijë dollarë amerikanë janë dokumentuar se janë dhënë për librin biografik “New State, Modern Stateman” të Presidentit Hashim Thaçi. Kjo [...]
Më 2019 rritje të buxhetit do të ketë më shumë për Zyrën e Presidentit dhe Zyrën e Kryeministrit sesa për Policinë e Kosovës. Kështu është parapa [...]
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi ka shkelur betimin e dhënë me 7 prill të vitit 2016, se me ndërgjegje e përgjegjësi do t’i kryej të gjitha detyrime [...]
Katër nga shtatë të burgosurit që fali presidenti Hashim Thaçi janë në burg për vrasje apo vrasje në tentativë. Një gruaje dhe tre burrave u është [...]
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka hedhur poshtë çdo mundësi të ndarjes së Kosovës apo të shkëmbimit të territoreve në mes të Kosovës dhe Serbisë. [...]
6 / 6 POSTS