Tag: POLICIA E KOSOVES

1 2 375 / 75 POSTS
Mbi 1 mijë zyrtarë policorë të Kosovës pritet të dalin në pension të parakohshëm nëse projektligji i hartuar procedohet në Qeverinë e Kosovës. Përfaqë [...]
Të dhënat e Policisë së Kosovës flasin për një interesim të shtuar të komunitetit serb për t’u bërë pjesë e saj. Analistët serbë në Kosovë thonë se [...]
Policia në Gjilan ka dalë me detaje rreth vrasjes që ka ndodhur dje pasdite në fshatin Verbic e Zhegovcit në këtë komunë. PK ka konfirmuar se 24-vje [...]
Me një urdhër operativ Policia e Kosovës ua ka ndërprerë shkuarjen në pushime pjesëtarëve të uniformuar të saj. KALLXO.com ka siguruar përmbajtjen [...]
Për të tetin vit me radhë, patrullat rrugore të Policisë së Kosovës u janë bashkuar atyre të Shqipërisë. Tërë kjo me të vetmin qëllim të rritjes së [...]
Policia e Kosovës ka bërë të ditur se për festën religjioze ortodokse të Vidovdanit, e cila festohet me datën 28 qershor, përmes hartimit të planit op [...]
Mbi 17 mijë e 600 persona kanë aplikuar për 300 vende pune në Policinë e Kosovës. Konkursi është mbyllur para një muaji, ndërsa kandidatët e përzgj [...]
Prania e lartë e korrupsionit, siç është vlerësuar shpesh si endemik edhe në Raportin e Progresit, nuk ka lënë pa prekur edhe sektorin e sigurisë në K [...]
Ministri i Punëve të Brendshme, Bejtush Gashi  tha se Policia e Kosovës nuk e ka në kontrollë tërë vijën kufitare me Serbinë për shkak të një urdhëres [...]
Sipas një draftraporti të Zyrës Kombëtare të Auditimit (ZKA), të cilin e ka siguruar gazeta “Zëri”, thuhet se janë hiç më pak se 375 zyrtarë policorë [...]
Policia e Kosovës e ndihmuar nga EULEX-i do të organizojë konferencën rajonale dyditore me drejtuesit e policive të Shqipërisë, Kroacisë, Maqedonisë d [...]
Automjetet zyrtare të Policisë së Kosovës jo gjithmonë përdoren sipas ligjeve dhe rregulloreve të parapara me ligj. Një raport inspektimi i bërë ng [...]
Policia e Kosovës që nga sot do të filloj me implementimin e planit operativ “Kontrolli i shtuar i komunikacionit” – ku fokusimi kryesor do të jetë në [...]
Dy zyrtarë të Inspektoratit Policor të Kosovës janë suspenduar pasi dyshohet se kanë rënë ndesh me ligjin dhe rregulloret e brendshme gjatë ushtrimit [...]
Në prag të festës së 10-vjetorit të Pavarësisë së Kosovës, janë bërë gati manifestime të shumta. Ndërkohë, për të mbajtur rendin dhe qetësinë gjatë [...]
1 2 375 / 75 POSTS