Tag: PENSIONET

Një milion e 258 mijë euro është vlera e pagesave të jashtëligjshme që Ministria e Punës dhe Mirëqenies Sociale ka bërë gjatë vitit të kaluar. Janë p [...]
Në ditën botërore për Parandalimin e Abuzimit me të Moshuarit, ministri i Punës dhe Mirëqenies Sociale, Skender Reçica ka vizituar Shtëpinë e të Mosh [...]
Pleqtë nuk po kanë ku t’i plakin ditët. U mungojnë hapësirat publike për t’i qarë hallet e njëri-tjetrit. Mungesa e objekteve kolektive nëpër qytete [...]
Avokati Ismet Shufta, ka folur lidhur me aplikimin e pensionistëve të Kosovës për pensionet në Serbi. Ai ka thënë se nëse Serbia nuk përgjigj [...]
Kosova dhe Zvicra sot kanë ratifikuar marrëveshjen për sigurimet sociale në mes të dy shteteve. Ky lajm është me rëndësi për të gjithë ata që kanë [...]
Të gjithë pensionistët në Kosovë nga sot kanë marrë pensionet me rritje. Kjo, pas miratimit të vendimit të Qeverisë së Kosovës për rritjen e tyre prej [...]
Rreth 300 mijë kosovarë u drejtohen bankave çdo muaj me të 23’in. Po këtë ditë, ata i tërheqin paratë e pensioneve, me të cilat shumica e sigurojnë ed [...]
Kosovarët e kthyer nga Zvicra në vendlindjen e tyre, sërish do t`i marrin pensionet e tyre nga AHV apo IV. Gjatë ditës së sotme, Këshilli Federal zvic [...]
Shaip Kaleja, rreth të 70-ve, është njëri nga pensionistët i cili shprehet skeptik rreth paralajmërimit të Qeverisë së Kosovës për rritje të pensionev [...]
9 / 9 POSTS