Tag: patente shoferi

Drejtori i Agjencisë së Regjistrimit Civil, Bekim Hoxha ka deklaruar se delegacioni gjerman i cili qëndroi për vizitë në Kosovë lidhur me procesin e [...]
Ministri i Infrastrukturës, Arban Abrashi ka njoftuar se nga tash e tutje edhe Policia e Kosovës do të jetë në mbikqyrje të testeve për patentë shofe [...]
Sikurse shumica e bizneseve edhe më shumë se 400 autoshkolla në Kosovë tash e dy muaj nuk kanë operuar me punën e tyre për aftësimin e kandidatëve pë [...]
Ambasada e Kosovës në Gjermani ka njoftuar qytetarët lidhur me vizitën e fundit të delegacionit gjerman në Kosovës për vlerësimin e gjendjes për pran [...]
Nga 25 prilli, të gjithë ata që duan ta paraqesin testin dhe praktikën për patentë shoferi, do të paguajnë dyfishin që është paguar më parë. Expres [...]
Ministria e Infrastrukturës, ka marr vendim për shtrenjtimin e çmimeve për testimin teorik për patentë shoferët. Këtë e ka konfirmuar, Fillojetë Ko [...]
Qytetarët të cilët deri më tani kanë hasur në probleme në lidhje me njohjen e patentë shoferëve nga shtete të ndryshme, tani e tutje mund të ndihen më [...]
Ministria e Punëve të Brendshme, përmes një njoftimi për media, thotë se në kuadër të përpjekjeve të saja për njohje ndërkombëtare të dokumenteve pers [...]
Ministri i Punëve të Jashtme të Gjermanisë, Heiko Maas, ka premtuar se do të interesohet që njohja e patentave të shoferëve të qytetarëve kosovarë të [...]
Me ftesë të Ministrit të Punëve të Jashtme të Qeverisë së Gjermanisë, Heiko Maas, Zëvendëskryeministri i Parë i Qeverisë së Kosovës dhe Ministri i Jas [...]
10 / 10 POSTS