Tag: pagat

Ministria e Financave tashmë ka bërë ekzekutimin e pagave për muajin dhjetor. Lajmi është bërë i ditur nga zëdhënësi i kësaj ministrie, Muharrem S [...]
Përfaqësuesit nga Sindikata e Arsimit, Shëndetësisë dhe ajo Policisë kanë mbajtur takim me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Ky takim siç njofto [...]
Instituti i Statistikave INSTAT ka dalë në përfundimin që një orë pune në Shqipëri kushton mesatarisht 2,5 euro, ose rreth 3100 lekë të vjetra. Kra [...]
Projektligji i ri për pagat i propozuar nga Qeveria Haradinaj, ka shkaktuar pakënaqësi të shumta, gjë që ka bërë që sektorë të ndryshëm të hyjnë në Gr [...]
Partia Socialdemokrate ka thënë se është miratuar kërkesa e këtij subjekti për uljen e pagave për pozitat e larta drejtuese Këtë e ka bërë të dit [...]
Projektligji për paga, i cili është në procedurë në Kuvend ka ngjallur pakënaqësi të shumta mes niveleve të ndryshme brenda sektorit publik, shkaku i [...]
Një banor i Kosovës që punon në sektorin publik ka marrë 125 euro më shumë në vitin 2017, krahasuar kjo me 5 vite më parë. Sipas raporti pesë vjeçar t [...]
7 / 7 POSTS