Tag: Pabarazia

Me kërkesë të Gjykatës Kushtetuese, deputetëve të Kuvendit u është kërkuar që të nënshkruajnë amandamentin Kushtetues për barazi gjinore sipas Konv [...]
Teksa bota e zhvilluar po vuan nga rritja e pabarazisë për shkak të zhvillimeve teknologjike dhe pagesat e larta që japin zhvillimet në fushë ndaj një [...]
2 / 2 POSTS