Tag: OEAK

Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë priti në vizitë delegacionin e bizneseve amerikane të udhëhequr nga Konzullja e përgjithshme e Republikës së Kosovës [...]
Pavarësisht faktit se zhvillimet dhe përmirësimet e bëra në sektorin bankar kanë rezultuar gjatë viteve të fundit në zhvillim të qëndrueshëm ekonomik [...]
Themelimi i zonës ekonomike amerikane paraqet një mundësi të shkëlqyer për të rritur bashkëpunimin ekonomik mes Kosovës dhe shtetit të Iowas, në aspek [...]
Investimet në infrastrukturën e cilësisë në vend janë të domosdoshme për të rritur konkurrueshmërinë e sektorit privat në vend si dhe për të lehtësuar [...]
Sektori privat në Kosovë vazhdimisht është ballafaquar me vështirësi në zhvillimin e bizneseve si nga aspekti doganor ashtu edhe në zhvillimin e mundë [...]
Oda Ekonomike e Kosovës së bashku me Odën Amerikane të Kosovës, kanë mbajtur sot konferencën për media, ku trajtuan aktualitetin politik dhe ekonomi [...]
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë dhe kompania Pricewaterhouse Coopers (PwC) kanë organizuar një punëtori mbi rregulloren e përgjithshme për mbrojtjen [...]
Oda Ekonomike Amerikane e Kosovës (OEAK) ka organizuar të hënë një tryezë diskutimi me temën “Politikat fiskale në 10 vite: Mësimet për të ardhmen”. [...]
8 / 8 POSTS