Tag: Oda ekonomike amerikane

Oda Ekonomike e Kosovës dhe Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë mirëpresin vendimin e Ministrit të Financave Bedri Hamza për të shtyrë përpara krijimin [...]
Oda Ekonomike Amerikane në Kosovë fton kompanitë prodhuese dhe përpunuese nga Kosova që të shfrytëzojnë statusin preferencial tregtar që Kosova gëzon [...]
Oda Ekonomike e Kosovës (OEK) me rastin e përvjetorit të Pavarësisë së Kosovës ka prezantuar indikatorët kyç ekonomikë në periudhën 10-vjeçare të pa [...]
Presidenti i Republikës së Kosovës, Hashim Thaçi, sot mori pjesë në panairin e prodhimeve vendore dhe forumin ekonomik “10 Vjetori i Pavarësisë Ekonom [...]
Oda Ekonomike Amerikane e Kosovës (OEAK) ka organizuar të hënë një tryezë diskutimi me temën “Politikat fiskale në 10 vite: Mësimet për të ardhmen”. [...]
5 / 5 POSTS