Tag: Nafta

1 2 30 / 37 POSTS
4 milionë euro është shuma e dënimeve që Autoriteti i Konkurrencës ua ka shqiptuar 14 kompanive të naftës të cilat kishin manipuluar çmimet. KOHA [...]
Ndonëse ekzistojnë dyshime të forta mbi cilësinë e naftës që importohet në Kosovë, një raport i Zyrës Kombëtare të Auditorit ka gjetur se edhe autori [...]
Shoqata e Ndërmarrjeve, që merret me qarkullim të naftës, derivateve të naftës, gazrave dhe lubrifikanteve “SHQNGL”, ka kundërshtuar opinionin e Auto [...]
Kryetari i Shoqatës së Naftëtarëve të Kosovës, Fadil Berjani, ka mohuar të ketë pasur kurdisje të çmimeve të naftës. Ai ka thënë se është gab [...]
Autoriteti Kosovar i Konkurrencës(AKK) ka mbajtur një konferencë për medie lidhur me hetimin për çmimin e derivateve të naftës. Kryetari i AKK-së, [...]
Autoriteti i Konkurrencës ka gjetur se kompanitë e naftës janë marrë vesh paraprakisht për rritjen e çmimit të naftës. Në dhjetorin e vitit të kal [...]
Zyra Kombëtare e Auditimit ka prezantuar raportin e auditimit të performancës “Sistemi i kontrollit dhe monitorimit të cilësisë së derivateve të naft [...]
Autoritetet nuk ia kanë dalë që të sigurojnë cilësinë e derivateve që importohen në Kosovë, ka vlerësuar Zyra Kombëtare e Auditimit në Raportin e Aud [...]
Çmimi i naftës së papërpunuar Brent u rrit mbi 75 dollarë për fuçi, ku kjo është hera e parë për vitin 2019, pas sanksioneve ndaj Iranit, ndërsa nafta [...]
Vendimi i Autoritetit Kosovar të Konkurrencës për nisjen e hetimeve për shkak të dyshimit se naftëtarët janë marrë vesh që të mos e ulin çmimin, po ku [...]
Kosovarët janë duke paguar momentalisht çmimet më të larta të naftës dhe benzinës. Dyshimet e para ishin se kjo po bëhej pas një marrëveshjeje të fshe [...]
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë u ka dhënë afat pompave të benzinës që deri më 1 mars të jenë të pajisura me çmimore të produkteve të tyre Mini [...]
Në tregun e Kosovës derivatet vazhdojnë të shiten me çmime të larta, ani pse importi i tyre bëht me një çmim  tejet të ulët, shkruan EkonomiaSot. A [...]
Ministria e Tregtisë dhe Industrisë nuk do të tolerojë mosrespektimin e udhëzimit administrativ, i cili obligon pikat shitëse të derivateve të vendo [...]
0.99 euro-cent kushton një litër naftë në veri të Kosovës. Mbrëmjen e kaluar emisioni “Drejtësia në Kosovë”, transmetoi hulumtimin e lidhjes mes [...]
Çmimi i naftës në Maqedoni ka vazhduar të bie, aktualisht çmimi për një litër naftë në këtë shtet është 0.89 cent. Në Kosovë edhe për kundër reagimeve [...]
Autoriteti Kosovar i Konkurrencës ka njoftuar se në javën e ardhshme do të ndihmohet nga ekspertë nga Komisioni Evropian lidhur me pretendimet se në K [...]
Institucionet e Republikës së Kosovës duket se janë të vendosura për rregullimin e tregut të karburanteve në vend. Pas thirjeve të kryeministrit për u [...]
Prej sot në Kosovë nuk do të mund të hyjë pa iu nënshtruar taksës 100 përqind asnjë lloj malli nga Serbia, pavarësisht vendit të origjinës. Këtë vend [...]
Ministri i Tregtisë, Endrit Shala, mund t’i kërkojë Qeverisë së Kosovës që të ndërhyjë në rastin e çmimit të naftës dhe benzinës, i cili vazhdon të je [...]
Edhe pse çmimi i naftës në tregun botëror dhe rajonal ka shënuar ulje, kjo nuk ka reflektuar në çmimet e kompanive që importojnë dhe shesin naftë në K [...]
Shoqata e Naftëtarëve të Kosovës ka paralajmëruar konferencë të jashtëzakonshme pas reagimit të kryeministrit, Ramush Haradinaj, lidhur me çmimin e na [...]
Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, ka reaguar ndaj rritjes së çmimit të naftës në Kosovë, ku ka thënë se ky është dëmtim financiar i padrejtë i [...]
Benzina dhe nafta prej mesnatës në Maqedoni do të lirohen për gjysmë denari për litër, vendosi sot Komisioni Rregullator për Energjetikë (KRRE). Me k [...]
Prej muajsh çmimi i naftës në Kosovë vazhdon të mbetet 1 euro 20 cent. 30 cent më shtrenjtë se vendet e rajonit. Asnjë institucion deri më tash s’ka r [...]
Në pompën, NS-OIL, në Gjakovë, çmimi i naftës është 1 euro. 20 cent më lirë se çmimi i naftës në kompanitë që kanë arritur marrëveshje për të mos i zb [...]
Drejtori i Autoritetit të Konkurrencës, Valon Prestreshi, ka thënë se që nga dita e nesërme do të filloj së hetuari kompanitë e derivateve në vend. [...]
Qe tre muaj çmimi i naftës në Kosovë vazhdon të mbetet 1 euro 20 cent. 30 cent më shtrenjtë se vendet e rajonit. Asnjë institucion deri më tash s’ka r [...]
Në emisionin “Pressing”, në televizionin T7, po diskutohet për çmimin e lartë të naftës në Kosovë. Ekonomisti Hekuran Murati thotë se çmimi i naftës [...]
Çmimi i karburanteve është rritur në mbi 60 dollarë për fuçi. Kjo rritje është ndikuar nga paralajmërimet e organizatës së prodhuesve të naftës për zv [...]
1 2 30 / 37 POSTS