Tag: Ministria e Financave

Ministria e Financave dhe Transfereve i ka kthyer përgjigje pozitive kërkesës Asociacionit të Komunave të Kosovës për faljen e kamatave. Falja e k [...]
Ministria e Financave ka hartuar një pako të emergjencës fiskale për t’i ndihmuar qytetarët në nevojë dhe bizneset e prekura nga koronavirusi. Shu [...]
Ministria e Financave dhe Transfereve ka njoftuar se Thesari ka urdhëruar procesimin e pagesës së skemës së ndihmës/asistencës sociale për të gjithë [...]
Ministri i Financave dhe Transfereve, Besnik Bislimi, ka mbajtur takim me stafin e ATK-së, për të ndërmarr masat kundër keqpërdorimeve të bizneseve p [...]
Kryeministri i Republikës së Kosovës, Albin Kurti, ka emëruar sot, Ilir Aliun, Zëvendësministër në Ministrinë e Financave dhe Transfereve. Kryemi [...]
Ministri i Financave dhe Transferëve, Besnik Bislimi, ka sqaruar shpalljen e konkursit për drejtor të Përgjithshëm të Doganës, pozitë në të cilën ish [...]
Ishin nisur dje në mëngjes për në Durrës. Aty do të shkonin për disa ditë me qëllimin që t’i kryenin disa punë. Por, dy vëllezërit nga fshati Livoç i [...]
Përfaqësuesit nga Sindikata e Arsimit, Shëndetësisë dhe ajo Policisë kanë mbajtur takim me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Ky takim siç njofto [...]
Ministria e Financave thotë se në dhjetor shërbyesit civilë marrin pagat me rritje. Ministria e Financave (MF) ka bërë të ditur se Ligji për P [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur në takim një delegacion të lartë të Republikës së Malit të Zi, të kryesuar nga nënkryetari i Odës Ekonomike [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim Misionin e Fondit Monetar Ndërkombëtarë për Kosovën të udhëhequr nga Stephanie Eble. Gjatë ta [...]
Ministri i Financave (MF), Bedri Hamza ka pritur në takim kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës (OEK) Safet Gërxhaliu, kryetarin e Klubit të Prodhuesv [...]
Ministri i Financave Bedri Hamza ka pritur sot në takim Drejtorin e Konsituences në Bankën Evropiane për Rindërtim dhe Zhvillim (BERZH), ku bënë pjes [...]
Në ceremoni zyrtare sot u nënshkrua Marrëveshja për Grant për projektin për Rehabilitimin e Linjës Hekurudhore 10 të Kosovës, ndërmjet Republikës së K [...]
14 / 14 POSTS