Tag: MAP

Një përplasje verbale ka ndodhur në Ministrinë e Kulturës, Rinisë dhe Sportit mes zyrtarëve të kësaj Ministrie dhe përfaqësuesve të Ministrisë së Adm [...]
Ministria e Administratës Publike ka shpallur tender për servisimin e një automjeti. Rreth 1 mijë euro pritet të shpenzohen nga buxheti i shtetit [...]
2 / 2 POSTS