Tag: ligji per paga

Gjykata Kushtetuese e ka shpallur të pavlefshëm Ligjin për Pagat në sektorin publik, duke e pranuar kërkesën e Avokatit të Popullit pas ankesave të d [...]
Ligji për pagat i miratuar muajin e kaluar nga Kuvendi i Kosovës, po kritikohet nga partitë opozitare. Ndërsa, konsiderohet që rrethanat e reja që mun [...]
Dy Kryesitë e Sindikatave të Shërbimit Civil të Kosovës kanë shprehur shqetësimin për anashkalimin e shërbimit civil si kategori e nëpunësve të shteti [...]
Në dekadën e fundit në Kosovë, ka pasur rritje të pagave në sektorin publik dhe në atë privat. Sektori privat në Kosovë, i konsideruar si promotor i [...]
Afro 120 milionë euro shtesë do të shkojnë për punonjësit e sektorit publik brenda një viti me Ligjin për paga, i cili është miratuar nga Kuvendi i Ko [...]
Sindikata e Punëtorëve e RTK-së, ka njoftuar se RTK-ja është larguar nga ligji për pagat. SPERTK, gjithashtu i bën thirrje Kuvendit që sa më parë t [...]
6 / 6 POSTS