Tag: Kriptovaluta

SEBA një bankë e kriptovalutave tashmë është plotësisht funksionale. Banka zvicerane njoftoi se klientët e saj mund të hapin xhirollogari për krip [...]
Shumë prej nesh u befasuan vitin e kaluar kur në deklaratën e përvjetshme të pasurisë që dorëzohet në Agjencinë Anti Korrupsion, deputeti Memli Krasn [...]
(EkonomiaSot) - Viti i kaluar u dominua nga lajmet për Bitcoin dhe kriptovalutat në përgjithësi. Ishte e pamundur të uleshe për të pirë kafe, pa dëgju [...]
Bitcoin po vazhdon ngritjen për ditën e katërt me radhë, duke përshpejtuar një ngritje që filloi kur preku një nivel mbështetjeje teknike. Kriptova [...]
Tregjet kriptovalutave vazhdojnë të përjetojnë një rritje të lehtë këtë javë, me çmimin e Bitcoin (BTC) që ngjitet sot mbi shenjën prej $ 10,000 dhe d [...]
EkonomiaSot - 17 dhjetori i vitit të kaluar ishte data kur çmimi i Bitcoin kapi shifrën rekorde prej 20 mijë dollarësh amerikanë. Që nga atëherë po bë [...]
Politikëbërësit e Bankës Qendrore Europiane thonë se kriptovalutat si bitcoin dhe bankat e firmat financiare që i tregtojnë, duhet të jenë brenda një [...]
Banka e Shqipërisë (BSH) miratoi një paketë masash ligjore, të cilat synojnë të ulin përdorimin e euros në ekonominë shqiptare. “Procesi i deeuroiz [...]
8 / 8 POSTS