Tag: Kosove

Papunësia në Kosovë vazhdon të mbetet në një nivel tejet të lartë. Autoritetet në Kosovë, thonë se gjatë vitit 2018 kanë orientuar politikat ekonomike [...]
Presidenti i Kosovës, Hashim Thaçi, ka mbyllur fjalimin në mbledhjen e jashtëzakonshme të Këshillit të Sigurisë të OKB-së, duke ia numëruar presidenti [...]
Taksa prej 100 për qind e vendosur nga Qeveria e Kosovës për produktet e importuara me origjinë nga Serbia dhe Bosnje e Hercegovina ka bërë që të rrit [...]
Kosova po përplaset edhe me aleancën që ia garanton sigurinë për forcën e ardhshme, që emrin nuk do ta ketë ushtri. Ligji nuk do t’ia ndryshojë man [...]
4 / 4 POSTS