Tag: INPO

Organizata INPO ka reaguar për, siç thonë përmes një komunikate për media, paqartësive të cilave u ka kontribuar jotransparenca e organeve publike në [...]
Alarmante dhe tragjedi për Komunën e Prishtinës po konsiderohet realizimi i vetëm 43 për qind të buxhetit për investime kapitale duke pasur parasysh n [...]
2 / 2 POSTS