Tag: Ferizaj

Mëngjesin e ditës së sotme janë dërguar urgjentisht për trajtim në Turqi dy nga të lënduarit nga shpërthimi që ndodhi ditë më parë në Ferizaj. Tas [...]
Sonte u konfirmuan gjithsejt 23 raste të reja me koronavirus në Kosovë, e 18 prej tyre janë nga qyteti i Ferizajt. Raste pozitive nga komuna Feriz [...]
Konform vendimit të Kuvendit, Drejtoria e Bujqësisë dhe Pylltarisë, paraditen e sotme ka shpërndarë një sasi të madhe masë drusore për 150 familje në [...]
Inspektoratit Komunal në Feriajt, me mbështetjen e kryetarit të Komunës së Ferizajt, Agim Aliu, ka vazhduar aktivitetet në mbrojtje të shëndetit publi [...]
Komuna e Ferizajt ka nisur fushatën sensibilizuese për pagesën e tatimit në pronë. Hapjen e kësaj fushate e ka bërë drejtoresha e Financave, Sebahete [...]
Komuna e Ferizajt ka punësuar 22 punëtorë me kontrata të përkohshme për kryerje të shërbimeve të veçanta. Kjo ka nxitur reagimin e opozitës, e cila [...]
Nën tingujt e muzikës dhe pjesëmarrjen e artistëve, dashamirëve të artit dhe kulturës, drejtuesve politikë dhe të biznesit në Ferizaj, sonte u hap edi [...]
7 / 7 POSTS