Tag: Enver Hoxhaj

Nesër do të mbahet seanca e jashtëzakonshme ku pritet të bëhet shqyrtimi i dytë i Projektligjit për detyrat, përgjegjësitë dhe kompetencat e Delegacio [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj pas takimit me zyrtarët e lartë të Këshillit të Sigurisë Kombëtare ka alarmuar për një raport sic ka thën [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka paralajmëruar reciprocitet edhe në fushat e tjera kundër Serbisë. Kjo do të ndodhë nëse Serbia vazhdo [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, që vjen nga radhët e Partisë Demokratike të Kosovës, Enver Hoxhaj, thotë se këtë vit nuk pritet të ndodhë ristruktur [...]
Zëvendëskryeministri Enver Hoxhaj ka thënë se masa mbrojtëse prej 10 për qind e vendosur nga Qeveria e Kosovës, për produktet e importuara nga Serbia [...]
Zëvendëskryeministri i Qeverisë së Republikës së Kosovës, Enver Hoxhaj në intervistën dhënë për Telegrafin ka folur edhe për procesin e liberalizimit [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj është duke marrë pjesë në konferencën përgatitore për Samitin e Londrës, të organizuar nga House of Lords [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj, ka reaguar ndaj keqtrajtimeve që policia kufitare e Serbisë u ka bërë artistëve nga Kosova, të cilët ish [...]
Mos dërgimi i ftesës për pjesëmarrjen e Kosovës në samitin e Banjalukës në Bosnjë, ka nxitur reagimin e zëvendëskryeministrit të Kosovës, Enver Hoxhaj [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka mirëpritur nënshkrimin e marrëveshjes mes presidentit të Kosovës, dhe atij të Malit të Zi, për t’i hap [...]
Zëvendëskryeministri i Kosovës, Enver Hoxhaj ka uruar për njohjen nga Barbadosi, duke e konsideruar si lajm mëse të duhur për Kosovën në vigjilje të f [...]
11 / 11 POSTS