Tag: eksporti

Institucionet e Kosovës po vazhdojnë punën që të ketë sa më shumë lehtësira për bizneset e Kosovës. Këshilltari i ministrit të financave Lulzim R [...]
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin dhjetor 2018. Të dhënat nga [...]
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin nëntor 2018. Të dhënat nga T [...]
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin korrik 2018. Përmes një komu [...]
Banka Qendrore e Republikës së Kosovës (BQK), ka njoftuar eksporti i mallrave shënoi rritje të konsiderueshme. Vlera e eksportit të mallrave në vitin [...]
Evropa, Kanadaja dhe Meksika po planifikojnë masa hakmarrëse pasi presidenti i Shteteve të Bashkuara, Donald Trump, vendosi tarifa mbi importet e çeli [...]
Investimet në infrastrukturën e cilësisë në vend janë të domosdoshme për të rritur konkurrueshmërinë e sektorit privat në vend si dhe për të lehtësuar [...]
Agjencia e Statistikave të Kosovës (ASK) ka publikuar të dhënat lidhur me rrjedhat e eksportit dhe importit për muajin prill 2018. Të dhënat nga Tr [...]
Edhe 10 vjet pas shpalljes së pavarësisë Kosova, nuk arriti të fuqizojë sektorin e prodhimtarisë. Vendi vazhdon të importojë gati të gjitha produktet [...]
9 / 9 POSTS