Tag: Dardan Sejdiu

Nënkryetari i PSD-së, Dardan Sejdiu ka thënë se është kërkuar komision hetimor parlamentar për punësimet familjare në ndërmarrje publike. Sejdiu në [...]
Kryetari i Grupit Parlamentar të PSD-së, deputet i Kuvendit të Kosovës, Dardan Sejdiu, ka thënë se Kuvendi, duhet të ndalë marrëveshjen me “Contour Gl [...]
Shefi i Grupit Parlamentar i Parisë Socialdemokrate, Dardan Sejdiu, ka bërë të ditur para fillimit të seancës së Kuvendit të Kosovës, se nuk bëhet p [...]
Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Socialdemokrate, Dardan Sejdiu, ka folur për kushtet që PSD ia ka vendosur qeverisë së Kosovës, për ta votuar bu [...]
Partia Socialdemokrate (PSD) në këmbim të votës pro buxhetit për vitin 2019 e ka kushtëzuar Qeverinë e Kosovës me pesë kërkesa. Ligji për dialogun, s [...]
Shefi i Grupit Parlamentar të Partisë Socialdemokrate, Dardan Sejdiu, ka folur për përfshirjen e kryetarit të partisë së tij, njëherësh kryetar i Komu [...]
Deputeti nga radhët e Partisë Socialdemokrate, Dardan Sejdiu, teksa ka folur për InDoks, rreth biznesit famëkeq të KEDS-it, ka thënë se kjo kompani po [...]
Shefi i grupit parlamentar të PSD-së, Dardan Sejdiu,  tha se Kosova dhe Shqipëria duhet të bëjnë marrëveshje për heqjen e tarifave të "Romingut" ndërm [...]
8 / 8 POSTS