Tag: Blerim Kuqi

Ministri i Ekonomisë dhe Ambientit, Blerim Kuçi ka bërë deklarimin e pasurisë së tij për Agjencionin Kundër Korrupsionit. Pasuria e paluajtshme e [...]
Ish- eprori i lartë i UÇK-së, dhe njëherit deputeti i AAK-së Blerim Kuçi para pak minutash është nisur për në Gjykatën Speciale. Si shenjë e përkra [...]
Deputeti i AAK-së, Blerim Kuçi me 23 janar të vitit që e lamë pas kishte deklaruar se nëse në vitin 2018 nuk bëhet liberalizimi i vizave për Kosovën a [...]
3 / 3 POSTS