Tag: Avokati i Popullit

Është bërë dorëzim-pranimi i detyrës nga Avokati i deritanishëm i Popullit, Hilmi Jashari, tek Avokati i ri i Popullit, Naim Qelaj. Avokati i deri [...]
Komisioni për të Drejtat e Njeriut, Barazi Gjinore, për Persona të Pagjetur dhe Peticione me 5 vota për dhe tri abstenime ka votuar raportin e paneli [...]
Avokati i Popullit po pret qe Qeveria në detyrë ta publikojë formalisht vendimin për kufizimin e lëvizjes së qytetarëve në 90 minuta brenda ditës, pë [...]
Avokati i Popullit në kuadër të ushtrimit të kompetencave dhe të përgjegjësive të tij ligjore, ka publikuar raportin me rekomandime Ex-officio, lidhu [...]
Avokati i Popullit Hilmi Jashari gjatë prezantimit të rezultateve të institucionit të Avokatit të Popullit për vitin 2019, tha se janë trajtuar mjaft [...]
Ndaj vendimit të Bankës Qendrore të Kosovës (BQK) për shtrenjtimin e sigurimeve për veturat, ka reaguar edhe Institucioni i Avokatit të Popullit dhe [...]
Përfaqësuesit nga Sindikata e Arsimit, Shëndetësisë dhe ajo Policisë kanë mbajtur takim me Avokatin e Popullit, Hilmi Jashari. Ky takim siç njofto [...]
Diskriminues e pati cilësuar institucioni i Avokatit të Popullit faktin që bankat komerciale nuk u japin kredi pensionistëve. Për këtë çështje me [...]
Numri i lëndëve në procedura gjyqësore në të gjitha gjykatat në Kosovë është 400 mijë. Por, edhe rreth 100 mijë vendime që janë marrë nga gjykatat nuk [...]
Avokati i Popullit, Hilmi Jashari i është përgjigjur thirrjes së deputetit Daut Haradinaj për ta vizituar Sylajm Selimin në burgun e Dubravës. Jash [...]
10 / 10 POSTS