Tag: ATK

Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se ka suspenduar nga puna inspektorin tatimor D.F për shkak të syshimeve për keqpërdorimit të detyrës zyr [...]
Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se ka zhvilluar aksion në Prishtinë, ju janë lëshuar 221 gjoba mandatare, në vlerë prej 48 mijë e 375 eur [...]
Administrata Tatimore e Kosovës ka njoftuar se bazuar në informatat e pranuara nga organet kompetente dhe duke u mbështetur në Ligjin për Shërbimin C [...]
Prokuroria Speciale e Republikës së Kosovës, ka ngritur sot aktakuzë në Gjykatën Themelore në Prishtinë - Departamenti Special, kundër të pandehurit [...]
Administrata Tatimore e Kosovës ka arritur që të inkasojë mbi 102 milionë euro nga borxhet e trashëguara ndër vite, e që ka shënuar rritje prej 42 pë [...]
​Nga 20 inspektorë që janë pranuar këtë vit në Administratën Tatimore të Kosovë, tetë prej tyre kanë lidhje me politikën. Vlera e ekonomisë jo formal [...]
Administrata Tatimore e Kosovës ka shkëputur marrëdhënies së punës me një inspektor tatimor i cili është dënuar për korrupsion. ATK thotë se vendi [...]
Administrata Tatimore e Kosovës - përkatësisht Divizioni i Lojërave të Fatit, gjatë javës së kaluar ka zhvilluar 30 aktivitete të cilat kanë rezultuar [...]
Në Administratën Tatimore të Kosovës (ATK), të hënën u mbajt ceremonia e pranim-dorëzimit të detyrës së drejtorit të përgjithshëm, nga Sakip Imeri, i [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) ka arkëtuar mbi 10 milionë euro më shumë se sa kishte planifikuar vitin e kaluar, saktësisht 457 milionë euro, r [...]
Deri të premten do të jetë i hapur konkursi për drejtorë të Administratës Tatimore të Kosovës. Në mesin e një numri të aplikuesve është edhe ish-mi [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), njofton se me datë 8 nëntor 2018, duke filluar nga ora 18:00 do të bëjë tërheqjen e numrave potencial fitues pë [...]
Administrata Tatimore e Kosovës njofton gjithë qytetarë së nga data 1 Korrik 2018 mund të aplikojnë për rimbursim nga kuponët fiskal. Aplikimi [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK) në bashkëpunim me Deutsche Gesellschaft für Internationale Zusammenarbeit (GIZ) GmbH, ka mbajtur të enjten një k [...]
Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Sakip Imeri, është duke marrë pjesë në konferencën për krijimin e kapaciteteve në fushën e tatimeve, e cila është duk [...]
Administrata Tatimore e Kosovës përmes sistemit elektronik EDI është duke punuar që të nxjerr modulin e ri të rimbursimit. Ky modul ka për qëllim m [...]
Drejtori i ATK-së Sakip Imeri ka pritur në takim misionin e përbërë nga ekspertë vendorë dhe ndërkombëtar nga projekti i GIZ-t për Reformë në Sistemin [...]
ATK-ja ka bërë tërheqjen e numrave potencialë fitues për TM1 2018 Administrata Tatimore e Kosovës me datë 10 maj ka bërë tërheqjen e numrave pote [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), ri-kujton të gjithë personat të cilët janë Deklarues të TVSH-së, se në bazë të Ligjit për Tatimin mbi Vlerën e [...]
Administrata Tatimore e Kosovës, e përkrahur nga organizata Gjermane GIZ ka mbajtur sot punëtori lidhur me zgjerimin e funksionit të Zyres për Gjoba d [...]
Evazioni fiskal në Kosovë nga përfaqësues të bizneseve, konsiderohet të ketë marrë përmasa shqetësuese, në veçanti në veri të vendit. Si e tillë, kjo [...]
ATK njofton se ka tejkaluar edhe planin për këtë tremujor me rreth 5.3 për qind, pa përfshirë 9.97 milionë eurot e arkëtuara si të hyra të njëhershme [...]
Nga data 26 deri 28 Mars 2018, Drejtori i Përgjithshëm i ATK-së Sakip Imeri së bashku me menaxhmentin e lartë, janë duke marrë pjesë në konferencën me [...]
Administrata Tatimore e Kosovës, me qëllim të informimit të tatimpaguesve për shërbimet e reja elektronike, si dhe deklarimin vjetor dhe raportimin e [...]
(EkonomiaSot) - Viti i kaluar u dominua nga lajmet për Bitcoin dhe kriptovalutat në përgjithësi. Ishte e pamundur të uleshe për të pirë kafe, pa dëgju [...]
Administrata Tatimore e Kosovës përmes një kumtese për medie ka bërë të ditur se nga data 12 Shkurt 2018 deri me 2 Mars 2018, ka zhvilluar aktivitete [...]
Administrata Tatimore e Kosovës njofton se gjatë muajit janar ka kryer 2,674 kontrolle nëpër biznese. Sipas një komunikate të ATK-së kontrollet jan [...]
Drejtori i Përgjithshëm i Administratës Tatimore të Kosovës, Sakip Imeri ka mbajtur sot konferencë për media, me rastin e 18 vjetorit të themelimit të [...]
Administrata Tatimore e Kosovës (ATK), përkatësisht Divizioni i Lojërave të Fatit gjatë javës së kaluar ka zhvilluar edhe një aksion në komunën e Pris [...]
29 / 29 POSTS