Tag: Asociacioni i komunave serbe

Qeveria e Kosovës është e gatshme të punojë në përshpejtimin e procesit për formimin e Asociacionit apo Bashkësisë së komunave me shumicë serbe, por a [...]
Dy nga resurset më të mëdha të Kosovës janë përfshirë në diskutimet e Ekipit Menaxhues në kuadër të hartimit të statutit të Asociacionit të Komunave m [...]
Në takimin e serbëve në Veri të Mitrovicës po marrin pjesë 120 delegatë dhe përfaqësues të 10 komunave me shumicë serbe. Mbledhja po mbahet në obje [...]
Ministri i jashtëm serb, Ivica Daçiq po thotë se marrëveshja për formimin e bashkësisë së komunave me shumicë serbe nuk do të ndryshohet. Madje ai [...]
Për Listën Serbe prioritet është formim i i Asociacionit të Komunave serbe (AKS) në Kosovë e jo çështja e demarkacionit të Kosovës me Malin e Zi, thot [...]
5 / 5 POSTS