Tag: ambasadori zviceran

Deklaratat e ambasadorëve të vendeve mike dhe partnere në Kosovë, përmes të cilave tash e sa kohë po kritikojnë institucionet e Kosovës për dukuritë n [...]
Ambasadori britanik në Kosovë, Ruari O'Connell i ka dhënë mbështetje ambasadorit zviceran në Kosovë, Jean-Hubert Lebet, i cili tha se nuk është normal [...]
Edhe një goditje nga ndërkombëtarët ka shkuar në adresë të Pal Lekës. Ambasadori i Francës në Kosovë, Didier Chabert, thotë se shteti i tij e mbështet [...]
Deputeti i LDK-së, Avdullah Hoti ka reaguar ndaj kërkesës së ministrit Pal Lekajt për largimin e ambasadorit të Zvicrës nga Kosova. Sipas tij, [...]
Ambasadori britanik, Ruari O'Conell mbështet ambasadorin zviceran në Kosovë, Jean-Hubert Lebet. “Ambasadori Zviceran e tha atë që ne të gjithë e me [...]
Shkrimtari e publicisti Veton Surroi, në një postim në Facebook është deklaruar kundër një ministri të Qeverisë së Kosovës i cili ka kërkuar largimin [...]
Ambasadori i Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet është treguar i ashpër sot në Skenderaj. Ai ka përmendur numrin e veteranëve, duke thënë që nuk d [...]
Ambasadori i Zvicrës në Kosovë, Jean-Hubert Lebet, ka thënë se shteti i Zvicrës është një ndër partnerët më të mëdhenjë bilateral të Kosovës në rrugën [...]
8 / 8 POSTS