Tag: Aleksander Lumezi

Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, aktualisht ushtron gjashtë funksione. Përveç pagës që merr nga Prokuroria e Shtetit, ai merr pagë edhe si [...]
Rasti i vdekjes së aktivistit të Lëvizjes Vetëvendosje në Qendrën e Paraburgimit në Prizren në vitin 2016 do të hetohet edhe nga prokurorë dhe hetues [...]
LDK i bashkohet Vetëvendosjes në protestën për rrëzimin e kryeprokurorit të shtetit, raporton T7 Një protestë e ngjashme si ajo e mbajtur në shtato [...]
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka prezantuar Raportin e punës së Prokurorit të Shtetit për vitin 2018. Gjatë prezantimit të këtij rapo [...]
Në kuadër të vizitave të punës nëpër prokuroritë e vendit, Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, së bashku me Kryesuesin e Këshillit Prokurorial [...]
Kryeprokurori Aleksandër Lumezi, në konferencën vjetore të prokurorëve ka thënë se hetimi dhe ngritja e aktakuzave ndaj zyrtarëve shtetëror më 2018 ka [...]
Këshilli Gjyqësor i Kosovës (KGJK) dhe Këshilli Prokurorial i Kosovës (KPK) kanë mbajtur takim  të përbashkët, në të cilin ndër tjerash është diskutua [...]
Kryeprokurori i Shtetit, Aleksandër Lumezi, ka pritur të martën në takim kryetarin e Odës Ekonomike të Kosovës, Berat Rukiqi, me të cilin kanë diskutu [...]
Kryeprokurori i shtetit, Aleksandër Lumezi, i është kundërpërgjigjur akuzave që prokurori special i dorëhequr, Elez Blakaj, i ka bërë në adresë të tij [...]
9 / 9 POSTS