Stacionet policore në Kosovë sot hapin dyert për qytetarët

Stacionet policore në Kosovë sot hapin dyert për qytetarët

Në vazhdën e aktiviteteve të shënimit të 20 vjetorit jubilar të themelimit të Policisë së Kosovës, sot prej orës 08:00-16:00, sipas planifikimeve do të jetë “Porta e hapur” në të gjitha Stacionet Policore të të gjitha rajoneve.

Sot duke filluar nga ora 10:00 në Stacionin policor “Qendra” në Prishtinë, pritet të realizohen vizita nga nxënës të shkollave fillore të cilët do te priten nga stafi menaxhues i Policisë së Kosovës.

Po ashtu, sot zhvillohen lojërat në pingpong në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: