Sot pritet të zhvillohet takimi i parë në mes të Thaçit dhe ekipit negociator

Sot pritet të zhvillohet takimi i parë në mes të Thaçit dhe ekipit negociator

Pas pak në orën 13:00, presidenti Hashim Thaçi pritet të takohet me Ekipin Negociator për bisedime me Serbinë, ndonëse në rend dite nuk është votimi i projektligjit për dialogun Kosovë-Serbi ashtu si kishte kërkuar.

Kujtojmë se me votat e Partisë Sociale-Demokrate, që është parti opozitare, të premten ka kaluar buxheti i vitit 2019, i parashikuar të jetë në vlerë prej 2.3 miliardë euro.

Një ndër pesë kushtet e PSD-së, në të cilën ajo dha votën e 12 deputetëve të vet për buxhetin e vitit 2019 ishte “Ligji për dialogun të miratohet në Qeveri dhe të dërgohet në Kuvend jo më larg se ditën e hënë, pra me datën 24.12.2018”. /Koha

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0