Sejdiu: Heqja e romingut me Shqipërinë rritë bashkëpunimin tregtar

Sejdiu: Heqja e romingut me Shqipërinë rritë bashkëpunimin tregtar

Shefi i grupit parlamentar të PSD-së, Dardan Sejdiu,  tha se Kosova dhe Shqipëria duhet të bëjnë marrëveshje për heqjen e tarifave të “Romingut” ndërmjet vendeve. Sipas tij, kjo do të ulë koston e komunikimit në mes qytetarëve si dhe shton bashkëpunimin tregtar mes vendeve.

“E dimë që BE ka marrë iniciativë për heqjen e tarifave të Romingut për vendet e Be-së pasi  kjo e zvogëlon koston e qytetarit dhe rritë bashkëpunimin tregtar.Heqja e “Romingut“ me Shqipërinë rritë intenyitetin e komunikimit mes qztetarëve dhe bashkëpunimin tregtar. Kjo iniciativë është në rregull pasiqë dz qeveritë kanë shprehur vullnetin për këtë gjë“, theksoi Sejdiu.

 

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0