SBASHK-u merr vendim për zëvendësimin e orëve të humbura

SBASHK-u merr vendim për zëvendësimin e orëve të humbura

Sindikata e Bashkuar e Arsimit dhe Shkencës në Kosovë ka marrë vendim për zëvendësimin e orëve të humbura për një javë në fund të vitit shkollor, me një kusht.

Ata kanë kërkuar t’u ndërrohet koeficienti i mësimdhënësve të ciklit 1 deri në 5, në të kundërtën orët nuk do të zëvendësohen.

Shumica e anëtarëve të SBASHK-ut kanë votuar që të kompensohet vetëm një javë.

Vendimi u mor në takimin e sotëm të kësaj sindikate.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0