Qeveria ndan mjete për renovimin e institucioneve shkollore që i dëmtoi era në Istog e Pejë

Qeveria ndan mjete për renovimin e institucioneve shkollore që i dëmtoi era në Istog e Pejë

Ministrja e Arsimit, Hykmete Bajrami kërkoi nga qeveria që të ndajë mjete për renovimin e dëmeve të shkaktuara nga erërat në komunën e Istogut dhe të Pejës.
Ajo tha se janë shkaktuar dëme në infrastrukturën shkollore dhe institucionet parashkollore.
Ajo tha se vlera e dëmeve të shkaktuara sipas ekspertëve është 297 mijë e 50 euro në komunën e Pejës dhe 136 mijë në atë të Istogut.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: