Pritet të nis shqyrtimi gjyqësor i rastit “Pronto”

Pritet të nis shqyrtimi gjyqësor i rastit “Pronto”

Pas konfirmimit të aktakuzës nga Gjykata e Apelit, sot pritet të nisë shqyrtimi gjyqësor në rastin ‘Pronto’, raporton Koha Ditore.

Seanca ende nuk ka filluar.

Protagonisti i kësaj afere, ish-deputeti I PDK, Adem Grabovci, ish-ministri i Inovacionit, Besim Beqaj dhe ish-këshilltari i Kryetarit të Kuvendit, Nijazi Kryeziu janë të pranishëm në sallë.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0