Pezullohen kamatat e tatimit në pronë deri më 31 dhjetor

Pezullohen kamatat e tatimit në pronë deri më 31 dhjetor

Ministria e Financave dhe Transfereve i ka kthyer përgjigje pozitive kërkesës Asociacionit të Komunave të Kosovës për faljen e kamatave.

Falja e kamatave do të bëhet deri më datën 31 dhjetor.

Gjoba e parapare me ligj, për ata që nuk e paguajne brenda vitit tatimin, i shtohet 17.8 për qind të shumës së tatimit nga tatimpaguesit.

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0