Peticioni i Vetëvendosjes nis të nënshkruhet edhe në diasporë

Peticioni i Vetëvendosjes nis të nënshkruhet edhe në diasporë

Peticioni i Vetëvendosjes “Duam Zgjedhje” ka filluar të nënshkruhet edhe në diasporë.

Anëtari i Këshillit të qendrës së LVV në Suedi, Hysen Aliu, ka bërë të ditur oraret kur do të fillojnë së nënshkruari peticionin.

Njoftimi i plotë i Aliut në Facebook:

Të nderuar bashkëatdhetarë të Suedisë, që jetoni në qytetin Jönköping me rrethinë!
Peticionin për Zgjedhje do të keni mundësi ta nënshkruani të gjithë pa dallime partiake.

> E PREMTE me datën 19. 06 nga ora 12:00
> E SHTUNE me datën 20. 06 nga ora 16:00 – 20:00
> E DIELE me datën 21. 06 nga ora 14.00 – 16:00
Adresa : Östra Storgatan 109 Jönköping

Kemi dy verzione të peticionit:
1. Një version i peticionit është për ata të cilët e kanë letërnjoftim të Republikës së Kosovës.


2. Një tjetër verzion i peticionit është për ata të cilët NUK posedojnë letërnjoftim të Republikës së Kosovës. Ky verzion është më shumë si përkrahje morale dhe presion politik, pasi proceduralisht nuk mirret parasysh. Peticionin


Nënshkrimi i peticionit do të zgjatë deri me 30 qershor.

Mbajni distancën fizike ndërsa, përdorni masat higjienike e dezinfektuese që do keni në tavolinën e nënshkrimit të peticionit!!!

COMMENTS

WORDPRESS: 0
DISQUS: 0